Helyszín:
BME D épület 3. emelet, 316B (Bertalan Lajos u. 4-6.)
Idopont:
2016. április 28. 17 óra
Résztvevok:
Groniewsky Axel (BME, Energetikai Gépek és Rendszerek Tanszék )

Kedves és Tisztelt Tagtársak, ​Rokonszenvezők!

Ismét itt a közgyűlés ideje, ez pedig itt egy Meghívó

Az Egyesület a Tudomány és Technológia Egységéért (ETTE) 2014 április 28.-án, csütörtökön 17 órakor tartja éves rendes közgyűlését a BME D épület 3. emelet, 316B termében. (Bertalan Lajos u. 4-6.) A közgyűlésre minden jelenlegi és jövendőbeli tagot, valamint nem tagot szeretettel várunk. Az tekinthető tagnak, akinek tagsága nem szűnt meg (kilépéssel, törléssel, vagy kizárással).

Tagdíj elmaradást (évi 2000, illetve 1000 Ft) legkésőbb a Közgyűlésen lehet pótolni. A közgyűlés előtt elektronikusan befizetők (számlaszám a honlapunkon) elektronikus könyvjutalomban reménykedhetnek.

Tervezett napirend: 0) Groniewsky Axel (BME, Energetikai Gépek és Rendszerek Tanszék) előadása:

Exergiaszemlélet a mérnöki gyakorlatban

1) Beszámolók megvitatása és elfogadása: Elnöki beszámoló az Egyesület tevékenységéről. Mivel most nem vagyunk közhasznúak, ezért nincsenek kötelező további beszámolók. Mindenesetre a gazdasági beszámoló itt olvasható.

2) Tervek. Közhasznosság megvitatása.

Határozatképtelenség esetén a közgyűlést változatlan napirenddel ugyanoda, egy órával későbbre, 2016. április 28. 18 órára hívjuk össze.

Üdvözlettel, Verhás József, Szondy György,​Ván Péter

Az egyesületbe belépni az alábbi nyilatkozat kitöltésével és az elnökség valamelyik tagjának történő elküldésével lehet (alapszabály a honlapunkon). A tagság a tagdíj befizetésével válik érvényessé.


Az Egyesület a Tudomány és a Technológia Egységéért (ETTE) céljaival egyetértek. Az egyesület alapszabályát ismerem és elfogadom. Ezúton kérem felvételemet az egyesület tagjai közé.

*Név:
Munkahely:
Lakcím:
*Fényposta:
*Honlap:
T:


A *-al jelölt adatokat az egyesület honlapján (ette-sust.hu) közzétesszük.

Ette+beszámoló2015.pdf

Next Post Previous Post